Kérdés esetén
hívja Tanácsadónkat
(30) 283-05-70
Menü

Palatető szigetelés vízzáró palafestéssel

A palatető új ruhája

Vízzáró palafestéssel!

 

A pala szerkezeténél fogva porózus, ezért könnyen megtapad rajta a szennyeződés, a moha, melyek nagy mértékben rontják a palatetők vízzáróságát. A tető nedvesség elleni védelmének visszaállítására a leghatékonyabb fedőanyag-csere nélküli megoldás a vízzáró palafestés.

 

Miből áll a palafestés?

Már a palatető megtisztításával is jelentős javulás érhető el nem csak a vízzáróságot tekintve, hanem esztétikai szempontból is. A tisztítás a felesleges lerakódások eltávolításán túl, újszerű megjelenést kölcsönöz a tetőnek, valamint a sérült elemek cseréje, és az elmozdult elemek visszaállítása tovább növelik a hatékonyságát.

 

A megtisztított felület megfelelő anyaggal történő lefestésével nem csak új színt adhat palatetőjének, hanem tovább javíthatja nedvesség elleni védelmét és növelheti élettartamát.

 

Acrylseal folyékony fólia 5 év vízzárósági garanciával!

Az Acrylseal folyékony fólia alkalmas régi és új eternit, hullámpala, rombuszpala vízszigetelésére, illetve színezésére.

 

Az új és régi palatetőkre egyaránt 2 rétegben hordjuk fel a vízszigetelő anyagot, melyre 5 év vízzárósági garanciát vállalunk. Az Acrylseal szigeteléssel kivitelezett felület élettartamát tovább növeli, ha a felületre 5 évente egy újabb réteget viszünk fel.

 

Színek: színtelen, fehér, szürke, vörös, barna, zöld, kék.


A fenti garanciát a gyártó abban az esetben biztosítja, ha a kivitelezés során a gyári technológiát betartják. 
Az Alba Plaster Épker Kft. az Acrylseal palafesték gyártójának a Kingstone Kft-nek kiemelt, hivatalos partnere.

 

Öltöztesse új köntösbe palatetőjét!

Kérje díjmentes ajánlatunkat most!